1. Helpota arkea Take-away -pizzoilla

Take-away -ruuat, eli ota ruoka mukaan -ateriat ovat maistuvia, edullisia ja suosittuja. Dennis pizzeria on paikka, josta voit ostaa suosikkipizzaasi mukaan, olet sitten menossa lounastunnille, rannalle, matkalle tai vaikkapa matkalle tai ystävää tapaamaan. Suomessa on paljon sinkkutalouksia, joten joskus on aivan turhaa ja aikaa vievää hikoilla keittiössä maistuvaa ateriaa valmistaakseen – sen kun saa helpommallakin.

Erityisesti sinkut haluavat kotonaan syödä herkullista ja maistuvaa ota mukaan -ruokaa. Take-away -pizzat ovat myös tervetullutta vaihtelua perinteiseen suomalaiseen ruokavalioon. Noutoruoka on myös aivan ehdoton silloin, kun kotiin saapuu mukavia yllätysvieraita tai et ole muuten ehtinyt valmistaa ruokaa jotakin tiettyä tapaamista varten.

2. Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa

Take-away -pizzat ovat esimerkki herkullisesta lähiruoasta, jota voi käydä noutamassa niin pieneen kuin myös isoon nälkään. Tarjolla on useita maukkaita pizzavaihtoehtoja, joista varmasti löytyy se suosikki jokaiselle. Miksi ostaa päivittäin erilaisia raaka-aineita kotiin, kuoria perunat, paistaa jauheliha, pyörittää lihapullia, vuodattaa hikeä ja odottaa kypsymistä, kun ruualle on helpompikin vaihtoehto. Kesällä take-away -ruoka on aivan ehdoton, sillä se säästää aikaa, rahaa ja vaivaa. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia, joten valitsemalla take-away -pizzan, aikaa jää käytettäväksi kaikkeen muuhun kivaan.

Take-away pizza on mainio väli- tai iltapala sekä lomaruoka. Pizzaa löytyy monina eri variaatioina ja se maistuu kaikille vauvasta vaariin. Pizzan kanssa voi nauttia raikasta salaattia ja mieleistään juomaa, jolloin pizza sopii vaikkapa lounasruoaksi. Take-away -pizzan tärkein tehtävä on nälän vieminen. Take-away ruoka on helppo ottaa mukaan, ruoassa on kompakti, eli sopiva annoskoko ja upea mahdollisuus tuotteen nauttimiseen suoraan omasta pakkauksesta. Dennis pizzat ovat aina korkealuokkaisia ja kotimaisia sekä hinnaltaan edullisia. Kuluttajan kannattaa muistaa myös, että mukavan makuelämyksen lisäksi Dennis pizzoilla voi tukea suomalaista työtä.

3. Tutustu uusiin herkullisiin pizzoihin

Noutoruoka sopii aina jokaiseen päivittäiseen tilanteeseen, niin arkeen kuin juhlaan. Take-away -ruokaa voi nauttia missä vain, herkullista suosikkipizzaa voi ostaa mukaan niin kesäiselle piknikille kuin vaikkapa junamatkalle.

Dennis pizzat tarjoavat aina ainutlaatuisen, herkullisen elämyksen. Pizzojen salaisuus on ohut, rapea pohja, jossa on paljon herkullista täytettä. Onko suosikkisi maukkaita mereneläviä sisältävä Frutti di Mare vai haluatko nauttia pizzasta maittavan Pizza Vegetarianan tai maukkaan Härkispizzan voimin? Upeita makuja ovat myös kansainvälisiä tuulahduksia tarjoavat Mexicana- ja Suprimo -pizzat, perinteiset Jauheliha ja Kinkku, ruokahalua lisäävä Kebab-Jalopeno ja kaikkien kanaruokien ystävien makuhermoja kutkuttava Alla Pollo. Tiesitkö, että Dennis pizzoissa käytettävä maukas tomaattikastike on pysynyt samanlaisena jo pitkään, eli lähes 40 vuoden ajan. Dennis pizzoissa käytetään myös aina oikeaa herkullista juustoa, eikä juustovalmistetta, mikä nykyään on tavanomaista joidenkin pizzamerkkien kohdalla. Grillikauden ympäri tarjolla on kaksi upeaa Grillipizza -vaihtoehtoa, eli Mozzarella-aurinkokuivattu tomaatti ja pekoni-suolaherkku.

4. Ota take-away ruokaa mukaan

Miten suomalaiset sitten asennoituvat take-away tuotteisiin? Miten ihmisten mielipide on muuttunut esimerkiksi 10 vuoden tai 20 vuoden takaisesta ajattelusta, jolloin kotiruoka oli se ainoa oikea ja sitä piti olla tarjolla päivittäin. Vastaus on, että take-away tuotteiden suosio kohoaa kaiken aikaa. Käytännössä yhdeksän henkilöä kymmenestä ostaa vuosittain take-away tuotteita. Tuotteita ostetaan itselle, perheelle, ystäville, matkalle, kotiin ja töihin. Tuote toimii niin aamu-, ilta kuin myös välipalana.

Take-away -pizzoista saa myös valmiin aterian salaatin ja juoman kera. Take-away ruoka sopii niin opiskelijoille, työssäkäyville kuin eläkeläisillekin. Take-away -pizzat ovat nykyaikaa, joita ei enää vierasteta, vaan käytetään päivittäin. Mikä sen mukavampaa kuin esimerkiksi viikonloppuna istahtaa sohvalle ja avata televisio tai aukaista läppäri, etsiä vaikkapa Unibet Casino ja siirtyä pelaamaan suosikkipeliään. Pelin tiimellyksessä tulee usein nälkä ja siihen auttavat maukkaat Dennis take-away pizzat.

Ruokailun vaivattomuus on ensisijalla

  • Take away -pizzat antavat huikeita makuelämyksiä ja vievät nälän. Suomalaisilla ovat omat suosikkitäytteensä, mutta pizzamaku on kuitenkin aina yksilöllinen.
  • Ruokahalu ei aina ole pohjaton, vaan vatsa tulee täyteen pienemmälläkin määrällä. Tiesitkö, että Dennis pizzoja voi myös valmistaa ja lämmittää? Mikä sen helpompaa kuin ottaa pizzanpala syötäväksi kätevästi pakkasesta aina silloin kun nälkä on suurin, niin apu on lähellä.