Herkulliset Dennis tuotteet

Tuotteet on valmistettu nykyajan ihmisille, jotka haluavat nauttia päivittäin monipuolisesta, terveellisestä, täyttävästä ja makuhermoja hivelevästä ruoasta. Dennis tuotteet palvelevat aina, kun sinä tai ystäväsi haluatte viettää mukavan herkkuhetken aidon italialaisen ruoan parissa.

Italialaista keittiötä kutsutaan yleisesti kaiken alkulähteeksi, eli sieltä on saatavissa ne kaikkein parhaimmat, makuelämyksiä tarjoavat raaka-aineet, käytetyt mausteet ja parhaista raaka-aineista valmistetut tuotteet. Italialaisessa keittiössä käytetään paljon täyttäviä, mutta raikkaita raaka-aineita, kuten tomaatteja, oliiveja, herkullisia juustoja, sitruunoita, oliiviöljyä, salaatteja, basilikaa, rosmariinia, anjoviksia, kanaa, parmankinkkua ja salaatteja.

  • Pizzat

Mitäpä olisi elämä ilman pizzaa? Pizza on vuosikymmenien ajan ollut kansainvälisesti erittäin maistuva ja suosittu ruokalaji. Suomessa pizzaa nautittiin aikanaan vain viikonloppuruokana, mutta nykyään pizza on monesti suosittu lounasruoka salaatteineen ja jälkiruokineen. Dennis pizzoja on tarjolla jokaiseen makuun.

Dennis pizzat on valmistettu tarjoamaan laatuelämyksiä vaativimmillekin makuhermoille. Pizzan salaisuutena on, että se on käsintehty, siinä on ohut pohja, herkullista juustoa ja maailman parhain tomaattikastike. Lyhyesti voidaan siis sanoa, että raaka-aineissa ja varsinkin maussa sen salaisuus.

Pizzat sisältävät aina parhaita raaka-aineita, kuten raikkaita tomaatteja, oliiveita, ananasta, mehevää kinkkua, kebabia, jauhelihaa, kanaa ja kuin pisteenä iin päälle on tarjolla myös luontoystävällistä härkispizzaa ja Pizza Vegetarianaa. Usein on keskustelu siitä, että voiko pizzaa syödä suoraan kuljetuslaatikosta. Dennis pizzat kannattaa nauttia aina suoraan mielilautaseltaan.

  • Grosso Pizzat

Dennis pizzat on valmistettu niin pieneen kuin myös isoon nälkään, ja muhkea Grosso pizza tarjoaa makuelämyksiä niin perheelle kuin myös ystäville. Erilaisia makuvaihtoehtoja on runsaasti tarjolla, joten asiakkaan ei tarvitse kuin valita mieleisensä.

on täytetty herkullisella bolognesekastikkeella ja maukkaalla juustolla.

sisältää aitoa suomalaista kinkkua ja mehukasta ananasta

on tehty kanaruokien ystäville ja kaikille kevyttä linjaa suosiville aidon pizzan ystäville. Tuotteessa on makuhermoja hivelevää tomaattikastiketta, punasipulia ja aitoa parmesaania.

  • Grillipizzat

Viimeinkin on grillimarkkinoilla jotakin uutta ja aivan erilaista grillattavaa. Perinteisen grillimakkaran, pihvien, maissin ja grillitikkujen rinnalle on tullut tuote, joka varmasti kerää ystäviä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Maistuva tuote on suuren yleisön odottama, nimeltään grillipizza.

Maukasta Dennis Grillipizzaa on saatavilla kahta eri makua, eli herkullinen Mozzarella-aurinkokuivattu tomaatti ja Pekoni-maustekurkku. Pizzan salaisuus piilee paitsi sen herkullisissa raaka-aineissa ja valmistusmenetelmässä, niin myös sen grillaajassa.

  • Grillipizzan valmistus on helppoa

Kesän kuumin grillikokki lämmittää grillin ensin 300°C. Avaa pakkaus, ota pizza pois pakkauksesta, laita grilliin ja lämmitä noin 3 minuutin ajan. Herkullisen pizzan lämmitykseen voi käyttää myös alumiinivuokaa, foliota tai aitoa pizzakiveä. Pizzan voi lämmittää tavalliseen tapaan myös uunissa tai mikrossa.

  • Risotot

Tiesitkö, että aito italialainen 100 % Carnaroli risottomix on maukas ja helposti valmistettava risotto? Tuotteessa on käytetty erittäin maukkaita ja laadukkaita raaka-aineita, kuten suppilovahveron ja sahramin makuhermoja hivelevää yhdistelmää.

  • Bagelit

Dennis tuotteista löytyvät myös herkulliset bagelit, kuten Naturel, unikonsiemen seesaminsiemen ja täysjyvä.

  • Kastikkeet

Pizzan kanssa maistuu herkullinen salaatinkastike. Dennis salaattikastike 400 ml taikoo salaatista kuin salaatista huikean herkullisen elämyksen.

  • Dennis pizzajauho

Dennis pizzat valmistetaan aina Italian parhaasta hienoksi jauhetusta Tipo “00” pizzajauhosta. Kyseinen pehmeä jauho saadaan “Vera Pizza Napoletana” sertifioidusta myllystä. Kysymyksessä on todellinen harvinaisuus, sillä samanlaisia myllyjä on maailmassa vain kaksitoista kappaletta.

Pizzan historia

Pizzan historia alkaa Suur-Kreikan kreikkalaissiirtokunnista Etelä-Italiassa. Pizza mainittiin ensimmäisen kerran kuuluisan Vergiliuksen Aeneiksen seitsemännessä kirjassa. Pizzan välttämätön raaka-aine tomaatti tuli Eurooppaan 1500-luvulla, jolloin sen ajateltiin olevan jopa hyvin myrkyllinen. Uutta, suosittua ruokaa, eli pizzaa myytiin ensin vain ulkoilmakojuissa.

Ensimmäisen nykyaikaisen pizzan leipoi mestarileipuri Raffaele Espositolle. Esposito leipoi kyseisen erikoispizzan Italian kuninkaan Umberto I:n ja kuningattaren Margheritan vierailua varten vuonna 1889.

Upean visuaalisen ja maukkaan Italian lipun kaltaisen pizzan suosio on jatkunut nykyaikaan asti. Kyseinen pizza nimettiin kuningatar Margheritan kunniaksi. Maukkaasta ja kansainvälisestä pizzasta löytyy yhä vihreää, eli basilikaa, valkoista, eli mozzarellaa ja punaista, eli tomaattia.