Dennis Pizza

Pizza on ruokana tuttu kaikille suomalaisille ja sen suosio jatkuu vuodesta toiseen. Pizzoista on olemassa erilaisia variaatioita ja herkullista Dennis.fi pizzaa pääsee nauttimaan missä päin Suomea tahansa.

Dennis pizzat ovat korkealuokkaisista raaka-aineista käsinvalmistettuja. Perinteitä kunnioittaen tehdyt pizzat on valmistettu vaativaan suomalaiseen makuun sopiviksi säilyttäen tuotteissa herkullisen italialaisen makumaailman. Tuotteet tarjoavat runsaasti erilaisia makuelämyksiä, joten jokainen pizzan ystävä löytää varmasti omansa.

Yrityksen alkutaival

Yritys aloitti toimintansa vuonna 1975, ensimmäisen Dennis Pizzerian avattua ovensa Turussa. Yhtiön oma brändi on siis jo komeasti yli 40-vuotias, vaikka Kaarinassa oleva tehdas avattiin vasta vuonna 1985. Kyseisistä ajoista yrityksen toiminta on entisestään vilkastunut ja monipuolistunut ja tuotevalikoima on laajentunut palvelemaan kaikkien asiakkaidemme tarpeita.

Yritys nykyään

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat herkullisten pizzojen lisäksi maukkaat kastikkeet ja bagelit. Jokainen yrityksen tuote on saanut Dennis-leiman, joka takaa tuotteiden ainutlaatuisen laadukkuuden. Vuonna 2014 yrityksen brändi uudistui entistä paremmin vastaamaan nykyajan haasteita. Dennis Food Factoryn perinteisissä arvoissa korostuvat tuotteiden

kotimaisuus, aito käsityö, palveluhalukkuus ja ammattimaisuus. Innovatiivisuus kuuluu tärkeänä osana yrityksen arvomaailmaan, joka takaa entistä laajemman ja monipuolisemman tuotevalikoiman.

Dennis tuotteet ovat kaikkien saatavilla

  • Dennis Food Factory päivittäistavaratuotteet

Dennis Food Factoryn maukkaita tuotteita on saatavilla ympäri Suomen kaikissa hyvin varustetuissa päivittäistavaroita myyvissä kaupoissa ja marketeissa. Yrityksen kaikki tuotteet valmistetaan Kaarinan tuotantolaitoksen nykyaikaisissa ja viihtyisissä tiloissa.

  • Ristorante Pizzeria Dennis

on Italialainen ravintola, jossa on tarjolla herkullisia pizzoja ja italialaisia ruoka-annoksia. Asiakkaalle on tarjolla ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettua laadukasta ja maukasta ruokaa. Ravintola tarjoaa ainutlaatuista, italialaista ruokaa, jonka herkullinen makumaailma pitää itse kokea. Asiakkaalle on tarjolla myös raikkaita, täyttäviä, iloisen värisiä salaatteja ja laadukkaita viinejä. Ravintolaan voi saapua yksin tai porukalla, sillä vastaanotto on aina ystävällinen ja lämmin. Tarjolla on myös erikoisruokavalioita niitä noudattaville.

Haluatko maistaa jotakin todella täyteläistä, rapeaa ja herkullista? Italialainen

keittiö on aina ollut maailmankuulu ja ”ulkona” syöminen erittäin suosittua. Italialainen makumaailma panostaa makuihin, väreihin ja tuoksuihin. Ulkoinen olemus ja viihtyvyys on myös tärkeää, joten paikan visuaalisuuteen ja tunnelmaan panostetaan paljon.

Dennis Napoletana Kamppi Helsinki ja Dennis Napoletana Prisma Itäharju haluavat tarjota asiakkailleen aidon italialaisen makuelämyksen, joka on yksi Dennis ravintoloiden ja pizzerioiden

perusperiaatteita. Dennis ravintoloissa asiakas tuntee olevansa kuin kotonaan ja haluaa tulla aistimaan paikan tunnelmaa myös uudelleen.

Dennis artesaanipizza tuoreilla deli-täytteillä pitää jokaisen maistaa itse. Kysymyksessä on unohtumaton makuelämys, joka vie kielen ja sydämen mennessään. Tuotteen erityinen kohderyhmä ovat nuoret ja nuorekkaat energiset ja liikkuvat henkilöt, jotka haluavat nauttia pizzansa rennossa ympäristössä. Pizzoja voi ostaa myös kotiin, pihajuhliin, syntymäpäiville, toimistolle, nyyttikesteille ihan minne vaan, jossa on nälkäisiä ja herkullisia makuelämyksiä arvostavia henkilöitä.

Pizzojen valmistus on aitoa, perinteistä käsityötä, sillä pizzat nostatetaan aina 24 tuntia ennen paistoa. Pizzat sisältävät paitsi herkullisia raaka-aineita ja täytteitä, niin myös suussa sulavaa

mozzarellajuustoa Denniksen oman tomaattikastikkeen kera. Italialaista pizzaa arvostetaan Suomessa suuresti.

Dennis ravintoloiden erityisruokavaliot

Dennis ravintolat huomaavat aina tarjonnassaan myös kaikki erikoisruokavaliota noudattavat

henkilöt.

Herkulliset ja monipuoliset lounaat

Dennis-ravintolat tarjoavat monia erilaisia lounasruokavaihtoja. Jokaiselle annokselle on merkitty

annoskohtaiset erityisruokavaliomerkinnät helpottaman asiakkaan valintaa. Merkinnät ovat

seuraavat: G=gluteeniton, L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen. Asiakas voi myös tilatessaan lounasta tiedustella, että voisiko tarjolla olevasta ilman merkintöjä olevasta lounasvaihtoehdosta

saada laktoosittoman tai gluteenittoman version. Asiakas voi nauttia myös italialaistyyppistä alkuruokaa, mieleistään salaattia, tarjolla olevaa muuta ruokaa, maukasta jälkiruokaa ja laadukkaita juomia.